Kvaliteten tisk etiket

Zakaj so etikete pomembne?

Nudimo vam tiskanje etiket z vrhunsko kakovostjo tiska, široko izbiro materialov ter konkurenčno ceno. Ker etiketa nosi vse informacije o proizvajalcu, izdelku samem, njegovi ceni ter ostale pomembne informacije, ki so povezane z izdelkom, je seveda zelo pomemben del, ki ga za vas opravimo mi. Zavedamo se, da etiketa ustvari stik s kupcem, zato mora biti oblikovana pregledno ter kvalitetno. Prav tako so etikete eden izmed glavnih elementov vizualne podobe, zato je zelo pomembno, da na kupca ustvarijo dober vtis ter pomagajo pri izbiri za njegov nakup.

tisk etiket

Zakaj potrebujemo tisk etiket?

Pomislimo za trenutek na stvari, ki jih kupujemo. Kaj opazimo? Prav vsak izdelek, ki ga kupimo, ima nekje nalepljeno etiketo, ali celo več. Običajno se na izdelku nahaja etiketa samega proizvajalca s črtno kodo. Posamezni prodajalci lahko na izdelke nalepijo tudi svojo etiketo, ki vsebuje tudi navodila v domačem jeziku. Etikete potrebujejo vsa živila in prehranski izdelki, pijače, vsi kozmetični in farmacevtski izdelki, uporabljajo se v avtomobilski industriji, proizvodnji čistil, kemični industriji, v marketingu za promocijo in še bi lahko naštevali. Običajno jih potrebujemo tudi v gospodinjstvih za domačo rabo.

Seveda je potrebno za tisk svojih etiket tudi izbrati svojega izvajalca. Tukaj pa nastopimo mi.

Odločate se lahko med dvema načinoma tiska – tisk etiket na kolutih ter tisk etiket na polah.

Tisk etiket na kolutih

Prvi način tiskanja, ki ga nudimo, je tisk etiket na kolutih oz. rolah. Tovrstni tisk nam omogoča visoko kakovostno tiskanje samolepilnih etiket iz role na rolo v digitalni tehniki. Ponujamo vam veliko izbiro materialov za tisk – premazni, sintetični, prozorni ali drugi materiali. Izbirate lahko tudi med različnimi vrstami lepil, glede na uporabo. So kvalitetna ter odlično lepijo. Etikete se lahko tudi prelakira ali pa plastificira. Etikete so lahko različnih oblik – kvadratne, okrogle, ovalne, pravokotne itd.

etikete

Zaradi svoje enostavne ter hitre uporabe so etikete na kolutih uporabne predvsem za strojno ali ročno deklariranje. Samolepilne etikete so uporabne predvsem za kratkotrajno označevanje. Najpogosteje se uporabljajo za etiketiranje živil, kozmetičnih izdelkov, vinskih izdelkov, plastenk ali promocijske etikete.

Tisk etiket na polah

Nudimo vam tudi digitalni tisk etiket na polah. Od etiket na kolutih se razlikuje v tem, da so natiskane na polo. Glede na želje stranke se izbere format tiska ter pa format samih etiket. Prav tako so primerne za različno etiketiranje in označevanje različnih izdelkov. Samolepilne etikete na polah v formatu A4 so primerne predvsem za tisk z laserskimi in igličnimi tiskalniki ter tudi fotokopirnimi stroji. Običajno se uporabljajo za označevanje naslovov, črtnih kod, datumov ali deklaracij.

Etikete tisk

V obeh navedenih primerih je kvaliteta tiska vrhunska, naročanje je izredno enostavno, dobavni roki pa so kratki. Ker smo podjetje, ki se z grafiko ukvarja že mnogo let, lahko pri nas najdete vsako storitev, ki jo potrebujete, da bo vaše podjetje še bolj uspešno ter prepoznavno – pa naj bodo to etikete, reklamni napisi ali ostali reklamni produkti, ki vas bodo s pomočjo našega tiska pripeljali k večji prepoznavnosti.

Kvaliteten tisk etiket
Ocenite to stran