Polepitev vozil – okrasite svoj avtomobil ali motor

Polepitev vozil je danes priljubljena tako za okrasitev avtomobila ali ostalih vozil kot za promocijo poslov. Če svoje podjetje oglašujete uporabo avto nalepke na svojem vozilu, si namreč delate reklamo, kamorkoli se zapeljete.

Kot avto nalepke se najbolje obnesejo nalepke iz PVC materiala, ki so prozorne in omogočajo višjo vidljivost kot navadne. Lahko jih nalepite tako na šipo kot na avtomobilsko steklo kot na vrata ali drugam. PVC nalepke so na zunanje vplive bolj odporne kot papirnate. Polepitev vozil pomeni, da lahko ostale voznike opozarjate na prisotnost otrok v avtomobilu, avto nalepke z motivom po vaših željah pa so lepo darilo za tiste, ki imajo radi svojega jeklenega konjička, uporabne so tudi za prekrivanje prask ali udrtin, seveda pa jih lahko prilepite tudi na platišča in s tem svoj avto spremenite v pravi dirkalni avtomobil.

Polepitev vozil pa ni primerna le za avtomobile. Z najrazličnejšimi nalepkami lahko okrasite tudi vaš motor. V podjetju Enzo grafika vam izdelamo tri dimenzionalno nalepko za tank motorja. Pri teh nalepkah lahko izbirate med že oblikovanimi motivi, lahko pa vam motiv oblikujemo povsem v skladu z vašimi željami.

Polepitev vozil

Naše avto nalepke so narejene tako, da za sabo, ko jih odlepite, pustijo čim manj sledi, če pa imate na avtomobilu staro nalepko, ki jo želite odstraniti ali zamenjati z novo, lahko na površini ostanejo ostanki lepila, če je nalepka nalepljena na karoseriji avtomobila, pa lahko ob odstranjevanju pride celo do luščenja barve. A ne bojte se, nalepko lahko odstranite brez škdoe. Pri podjetju Enzo grafika poznamo hitrer, poceni in učinkovit trik za odstranjevanje avto nalepke s karoserije avtomobila:

S sušilcem na najvišji možni nastavitvi segrejte nalepko, da zrahljate lepilo. Sušilec držite približno 15 centimetrov stran od površine avtomobila in nalepko grejte kakšno minuto. Z nohtom ali rezilom britvice (a pri tem pazite na barvo avtomobila in na svoje prste!) previdno dvignite rob nalepke. Če tega ne morete storiti, na robu še minuto dlje grejte nalepko. Ko vam uspe dvigniti rob nalepke, jo trdno primite in potegnite v smeri lepljenja. Ne poskušajte nalepke s površine avtomobila odlepiti s potegom navzgor, to lahko poškoduje barvo. Ostanke lepila poškropite z WD-40 in nekaj minut počakajte. Obrišite z vlažno krpo in zdrgnite do čistega. Po potrebi postopek z WD-40 ponovite. Vaše vozilo bo čisto in pripravljeno na nove avto nalepke, ki jih dobite v podjetju Enzo grafika.

Polepitev vozil – okrasite svoj avtomobil ali motor
4.9 (98%) 10 votes