Potisk majic kot osebno darilo

Ni lepšega občutka, kot je ta, ko ob posebni priložnosti prejmemo darilo, ki je bilo narejeno posebej za nas. Darila, ki so na takšen ali drugačen način prilagojena prejemniku, so darila iz srca in so veliko posebnejša kot predmeti iz trgovine, kakršnih obstaja na tone.

S čim lahko torej presenetite svoje bližnje, ko gre za tiskanje na majice?

V podjetju Enzo grafika vam na majico po ugodni natisnemo motiv vrhunske kakovosti. Ravno zato smo najprimernejši za izpolnitev vaših želja.

Tiskanje na majice pa je le ena izmed dejavnosti, s katerimi se ukvarjamo. Vaš izbran motiv vam natisnemo tudi na mnoge druge izdelke iz tekstila. Prijatelju, ki dežnik ob deževnih dneh vedno pozabi doma, podarite dežnik z zabavnim potiskom. Družinskemu članu, ki rad potuje, nahrbtnik s priljubljenim citatom. Prijateljema, ki sta se preselila v novo stanovanje, set brisač z njunima začetnicama. Nekomu, ki rad kuha, potiskan predpasnik. Z nami je priprava zabavnih, personaliziranih daril enostavna. Vse naredimo mi, vi izberete le potisk. Majic oziroma ostalega materiala si lahko izberete v neomejenem številu in tako obdarite več ljubljenih oseb naenkrat.

Tiskanje na majice vam lahko pomaga pri promociji vaše dejavnosti. Marsikdo bo vesel brezplačne majice, četudi bo na njej nosila logotip vašega podjetja, in jo bo oblekel vsaj nekajkrat, vsakič pa bo s tem delal reklamo vašemu podjetju.

Potisk majic

Potisk majic je način, kako podariti izvirno darilo, ki se popolnoma sklada z obdarovančevimi željami. Le kdo si ne želi imeti majice s fotografijo svojih ljubljenih, svojim priljubljenim citatom ali imenom svoje najljubše glasbene skupine?

Kako lahko poskrbim za majico s potiskom?

Tiskanje na majice ne oslabi kvalitete materiala, vendar je za kvaliteto potiska dolgoročno potrebno, da za majico lepo skrbite. Potiskane majice so nekoliko bolj občutljive od oblačil brez potiska, zato je potrebno z njimi ravnati malce bolj previdno, vendar boste ob pravilni negi v nošenju svoje nove najljubše majice uživali še dolgo, celo več let.

Pri potiskani majici je najbolj občutljiv prav potisk. Majic s potiskom zato nikar ne perite tako, da bo potisk na zunanji strani, temveč majico obvezno obrnite tako, da bo potisk na notranji strani. Tako se ne bo poškodoval med drgnjenjem ob ostala oblačila. Če imate sušilni stroj, majico lahko posušite v njem, vendar mora tudi v sušilnem stroju ostati obrnjena z motivom na notranji strani. Enako naj bo tudi med likanjem.

V podjetju Enzo grafika torej poskrbimo, da bosta tako tisk kot material vrhunska, s pravilno nego pa, kot pri najžlahtnejših izdelkih, lahko to kvaliteto ohranjate še mnoga leta.

Potisk majic kot osebno darilo
Ocenite to stran