Zakaj postavljati reklamne table in napise?

Vsi, ki se ukvarjate s prodajo izdelkov ali storitev, verjetno še predobro veste, kako zelo pomembno za posel je oglaševanje. Dobra reklama v obliki reklamne table, panoja ali napisa lahko pomeni razliko med dobrim in nikakršnim poslom.

Reklamni napisi, postavljeni na strateško pomembnih točkah, vam lahko pomagajo pri prodajo in pri povečevanju prometa, saj v vaše podjetje privabijo več strank kot samo dobra beseda. Medtem ko je dober glas seveda pomemben, se njegova moč nikakor ne more meriti z močjo dosega potencialnih strank, ki jo imajo na primer reklamni napisi. Pomanjkanje strank ne pomeni nujno, da ste slab podjetnik – vaša poslovna ideja je verjetno odlična, saj ste vanjo vložili ogromno časa, vaš poseb pa popolno zastavljen, vendar brez različnih načinov oglaševanja, kot so na primer reklamni panoji, enostavno ne morete poslovati učinkovito, saj za vaše odlične izdelke ali storitve preprosto ne bo nihče izvedel.

Pri nas, v podjetju Enzo, so reklamni napisi na voljo v različnih oblikah, formatih in dimenzijah. Lahko vam jih namestimo v clip okvirje najrazličnejših velikosti, pa voljo pa so tudi v obliki »roll up« plakatov, nameščeni na »A stojalo« ter vpeti v »clip clap okvirje«, lahko pa vam jih natisnemo in izobesimo v obliki zastav. Vsi izdelki, ki jih ponujamo, so izdelani iz materialov vrhunske kakovosti, ki so dolgo vzdržljivi in posledično omogočajo dolgo uporabo napisa, ki se finančno izplača.

reklamni napisi

Kam vse se lahko nameščajo reklamni napisi?

Vrste oglaševanja, kot so napisi z reklamami, se lahko obesijo, montirajo, nalepijo ali kako drugače namestijo praktično kamorkoli, kjer je površina dovolj velika za reklamni napis v dimenzijah, ki si jih zaželite vi. Reklamne table je možno namestiti na zid nad vrata podjetja ali trgovine, nad okensko izložbo, ter na najrazličnejše druge možne položaje na zidu. Pri tem se najbolje obnesejo oglasi, obešeni višje, saj se tako poveča njihova vidnost. Kot samostojne enote lahko table, na katerih so reklamni napisi, stojijo ob robovih cest, na parkiriščih, skratka kjerkoli, kjer se bo mimo njih dnevno sprehodilo ali pripeljalo veliko število ljudi. S tem se zagotovi maksimalna vidnost in s tem tudi maksimalni izkoristek table z oglasom ali katere koli druge oblike oglaševanja.

Reklamni napisi morajo biti oblikovani tako, da so privlačni za oko, saj se bodo le tako stranke odločile za vas in vaše izdelke oziroma storitve. Najboljša možnost je, da oblikovanje prepustite za to usposobljenim strokovnjakom, saj bodo ti vaš napis oblikovali strokovno, da bo imel kar največ učinka na mimoidoče, lahko pa tudi sami pri oblikovanju upoštevate nekaj nasvetov, da se bodo vaši plakati po kvaliteti približani strokovno oblikovanim:

  • Naj bo preprosto: Plakati, ki vsebujejo preveč elementov, potencialne stranke ne bodo privabili, temveč jo bodo odvrnili. Prežive barve in nametano ozadje namreč kar kričita »ceneno«. Na plakatu naj bo ena slika ali fotografija in tekst, ozadje pa naj bo enobarvno.

  • Uporabljajte kontraste. Besedilo, ki izstopa iz ozadja, bo pritegnilo več ogledov, saj ga bodo mimoidoči prej opazili.

  • Kratko besedilo. Tekst naj ne vsebuje več kot 6 besed. Ne uporabljajte zapletenih stavčnih struktur. Besedilo naj bo enostavno za branje, kar je še posebej pomembno, če bo vaš plakat stal ob cesti. Mimovozeči bodo namreč plakat videli zgolj za delček sekunde, zato je nujno, da takoj dojamejo bistvo.

reklamne table

Svoj posel lahko seveda oglašujete tudi s tiskom na druge promocijske materiale, kot so kemični svinčniki, štampiljke, tekstil, rokovniki, vžigalniki, koledarji, možnosti je pravzaprav ogromno! Vse to in še več vam ponujamo v podjetju Enzo, vendar je tisk na večje površine učinkovitejši ravno zato, ker en sam napis pritegne več pogledov – to prednostjo imajo reklamni napisi pred manjšimi oblikami oglaševanja.

V podjetju Enzo vam nudimo tisk na skoraj vse površine, ki jih je mogoče porabiti za oglaševanje vašega posla. Naša posebnost so reklamni panoji v jumbo dimenzijah, ki jih izdelamo po vaših željah glede dimenzij, namestimo pa jih na lokacijo, ki jo prav tako izberete vi.

S solventnim tiskalnikom lahko tiskamo na številne materiale, kot so papir, samolepilna folija, ceradno platno, tekstilno platno in backlit film. S foto kvaliteto tiska in materiali, ki so dolgo obstojni, oblikujemo velik napis, ki vam bo služil še mnogo let.

reklamni panoji

Reklamni panoji vam bodo, tako kot reklamni napisi, table in druge oblike oglaševenje, pomagali pri večanju prepoznavnosti vašega posla. Naši napisi bodo nevsiljivo, a učinkovito širili dobro besedo o vas in o dejavnosti, s katero se ukvarjate. Če se odločite za nakup reklamnega materiala pri nas, se vam bo investicija gotovo povrnila v kratkem s številom novih strank in poslovnih partnerjev, ki vam jih bo prinesla tovrstna oblika oglaševanja.

Preglejte spletno stran našega podjetja, si oglejte, kaj vse še ponujamo poleg reklamnih tabel, napisov in panojev ter dodatno dopolnite vaše oglaševanje z manjšimi promocijskimi materiali. Tako boste dobili kar največjo možnost, da besedo o svojih izdelkih ali storitvah razširite daleč naokrog in si s tem povečate možnost za zaslužek.

Zakaj postavljati reklamne table in napise?
4 (79.68%) 63 votes